Πολιτική Απορρήτου

Στις 25 Μαΐου 2018 η επεξεργασία (συλλογή, διατήρηση, καταχώρηση,  αποθήκευση, διαβίβαση, κ.ά.) των προσωπικών δεδομένων σας θα ρυθμίζεται - σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης - από τον 2016/679 Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ).

Ο ΓΚΠΔ αυξάνει τις υποχρεώσεις των υπεύθυνων επεξεργασίας (επιχειρήσεων) κατά την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και τα δικαιώματα των υποκειμένων των προσωπικών δεδομένων (διαχειριστή οικοδομής/ιδιοκτήτη ακινήτου, μισθωτή ακινήτου, εργαζόμενοι, τρίτοι προμηθευτές/συνεργάτες κ.λπ.) και συνάμα δημιουργεί καινούργια. Τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε είναι τα απλά όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα, email, ΑΔΤ, ΑΦΜ, στοιχεία ακινήτου, κ.λπ.

Η εταιρία με την επωνυμία Φαρσιαρώτου Γ. Ιωάννα - με τον διακριτικό τίτλο «A-Hellas», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Παπαναστασίου 110, Τ.Κ.: 54249, ΑΦΜ: 045793814, ΔΟΥ: Ζ’ Θεσσαλονίκης και εκπροσωπείται νόμιμα, η οποία θα καλείται εν συντομία κατωτέρω “Εταιρία” ενόψει της άμεσης εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ) και με σεβασμό στο θεμελιώδες δικαίωμα της προστασίας των προσωπικών δεδομένων θέτει με σαφήνεια και διαφάνεια τους όρους και τις προϋποθέσεις για την ασφαλή και νόμιμη επεξεργασία αυτών.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι η εταιρία μας ενημερώθηκε πλήρως για τις νέες κανονιστικές διατάξεις του ΓΚΠΔ και ότι προβαίνει στις δέουσες ενέργειες εναρμόνισής της με τον ΓΚΠΔ  με σκοπό την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων.

Διαβάστε προσεκτικά στο αρχείο παρακάτω και κατανοήστε την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας προκειμένου να δώσετε ελεύθερα την απαραίτητη για εμάς συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία αυτών από την εταιρία μας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ GDPR (πατήστε εδώ)Παπαναστασίου 110 / Τηλ. 2310 300 343 - 2310 488 958 / Κιν. 6937 215 725 / Εmail [email protected]
Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης